Menu

Virtuális panoráma látványtervezés

Látványtervező csapatunk folyamatos önfejlesztésének köszönhetően a legújabb technikákat alkalmazza a látványterv készítés során.

Az új látványtervezési eljárások közt a legkedveltebb technológiánk a virtuális panoráma készítés. Az idejét múlt statikus animációs film alkalmazása helyett a realisztikus, interaktív körbe forgatható panoráma látványterv kerül egyre inkább a figyelem középpontjába ügyfeleinknél.

Az animációs látványterv korlátai, például egy kötött irányba fordulás és haladás, a film lejátszási idejéig megtekinthető helyszínek helyett a virtuális panoráma látványterv szabadabb betekintést nyújt építészeti, vagy belsőépítészeti elképzeléseinkbe.

Virtuális panoráma látványterv készítés előnyei

Abba az irányba tekintünk, amelyikbe szeretnénk, ráközelíthetünk arra a részletre, amire szeretnénk, annyi ideig nézhetjük a helyszínt, ameddig mi szeretnénk. A virtuális panoráma látványterv szabadabb utat ad a belső vagy külső terek felfedezésében.

A tér teljes panorámája megtekinthető akár 360 fokban, mely tetszés szerint szűkíthető ha egy adott látószöget nem szeretnénk bemutatni.

A virtuális panoráma látványterv felhasználási lehetőségei az internetes világhoz alkalmazkodik. Felépítéséből adódóan egyszerűen beépíthető weboldalakba az új HTML5 technikának köszönhetően. A látogatónak nincs szüksége labilis és erőforrás igényes Flash lejátszóra, amely tableteken és okostelefonokon egyaránt használhatatlan. A legújabb HTML5 technológia segítségével minden modern asztali számítógép, laptop, mobiltelefon  vagy tablet böngészőjével használható virtuláis panoráma látványtervek a modern technikát és felhasználói, építészeti, vagy belsőépítészeti élményeket kötik össze. Akár közvetlenül a számítógépről lejátszhatók, akár online prezentációknál is alkalmazhatók.

Látványtervezés virtuális panoráma építészeti, belsőépítészeti projektekhez

Próbálja ki élőben a virtuális panoráma látványtervezés lehetőségeit. Az virtuális panoráma látványterv minta bemutatja, hogy ezzel az új látványtervezés technikával még életszerűbben jelennek meg az építészeti és belsőépítészeti terek.

A panoráma látványterv sajátos betekintést nyújt elképzeléseibe. A virtuális térben elhelyezett nézőpont nem csak magától körbeforog, de a szemlélő a számítógép egerének segítségével könnyedén irányíthatja is a látószöget. Az egérrel bal gombjával kattintva és nyomva tartva tudja a látványterv nézőpontját bármely irányba elmozdítani, amerre csak kedve tartja. Az egér görgőjével tud akár ránagyítani a látványterv egy részletére, vagy távolítani is tud, hogy még nagyobb látószögben vegye szemügyre a látványterv által bemutatott építészeti, belsőépítészeti tereket.

Próbálja ki a virtuális panoráma látványterv irányítását bátran az alábbi referenciánkon keresztül!

 

A professzionális statikus képek alapelemei a minőségi látványterveknek, de a mai vizuális világ már szükségességét mutatja a fejlett tágabb látószöget nyújtó panoráma látványterveknek.

Ha különleges virtuális panoráma látványterv által szeretné prezentálni munkáját, keressen minket az alábbi linkre kattintva, vagy kérje egyedi ajánlatát elérhetőségeinken:

Takács Gábor - Virtuális panoráma látványtervezés

Takács Gábor – Okl építészmérnök / Architect Designer
Phone / Viber: +36 30 374 2104
E-mail: gabor@t11media.hu
Web HU: belsoepiteszetilatvanytervezes.hu
, epiteszetilatvanytervezes.hu
Web EN: architecturalrenderingvisualization.com

lskype pinterest facebook lskype google+

Látványtervezés ajánlat kérés / üzenet küldés