Menu

3d alaprajz készítés

A 3d alaprajz látványterv készítés régóta fontos szerepet tölt be az ingatlan értékesítési területre készített építészeti látványtervezés során. A 3d alaprajz látványterv lényegében az építészeti műszaki tervek leegyszerűsített és az ingatlan vásárlók számára könnyebben befogadható formában előadott változata, mely 2 dimenziós, vagy 3 dimenziós formában készülhet.

Marketing 3d alaprajz látványtervezés

2 dimenziós marketing alaprajz látványterv készítés

A 2d grafikus alaprajz látványterv az építészeti műszaki tervrajzok alapján készül. A terveket szinte az összes lehetséges file formátumban – DWG, DXF, PLA, PDF vagy egyéb digitális formában – fel tudjuk dolgozni, de az építészeti alaprajz látványterv készülhet akár kézi skicc alaprajz alapján. A beérkező tervrajzokat, alaprajzokat rövid átfutási idővel grafikailag kidolgozott, sematikus, letisztult, vagy realisztikus látványterv formájában az ügyfelek rendelkezésére bocsátjuk. A 2D marketing alaprajz látványterv készítés során megjelenhetnek padlóburkolatok, melyek a helyiségek funkcióit még jobban szemléltetik. A falak és nyílászárók mentén kidolgozott finom árnyékok még hatásosabbá teszik a grafikai alaprajz látványterveket így a vevők szinte azonnal átlátják a lakás, családi ház, vagy iroda épület helyiségeinek felépítését.

A 2d grafikus alaprajz látványtervezés szolgáltatásunk sokszor grafikus falnézetekkel is kiegészül, melyeket előszeretettel alkalmaznak belsőépítészeti projektek során. A grafikus falnézet látványtervezés hasonlóan az építészeti alaprajz látványterv készítéshez tervrajzok alapján készül, mely lehet belsőépítészeti tervrajz manuális és digitális formában is,

2d értékesítési alaprajz látványtervezés

3 dimenziós értékesítési alaprajz látványtervezés

A 3d értékesítési alaprajz látványterv készítés a 2d grafikus alaprajzok továbbfejlesztett verziója. A 3d alaprajz látványterv készítés során hasonló digitális építészeti terveket dolgozunk fel, viszont itt már 3 dimenzióban. A tervrajzok alapján a falak és nyílászárók pontos méretben készülnek el, illetve az ügyfelek kérésére berendezési tárgyak is helyet kapnak a 3D értékesítési alaprajz látványterv készítés során. E látványtervezés folyamán már nem csak felülnézetben lehet gondolkodni, hanem a helyiségek térbeli bemutatásában is.

3d alaprajz látványtervezés

A 3d értékesítési alaprajz látványtervezés során alkalmazni tudunk akár előre elkészített 3d file formátumokat is, melyek több féle CAD alapú programban készülhettek. A 3D alaprajz látványtervezés során 3DS, DXF, DWG, OBJ, STL  és további sok más file formátumot fel tudunk dolgozni.

Értékesítési 3d alaprajz készítés

Mind a 2d vagy 3d színes alaprajz látványterv nagyon hatásos eszköze prospektusoknak, online, vagy nyomtatott digitális bemutatkozó anyagoknak. Legyen szó lakás, családi ház, sorház, társasház, irodaépület vagy egyéb ingatlan értékesítésről a marketing grafikai alaprajz látványtervezés szinte már alap eleme minden értékesítési folyamatnak.

Kérje egyedi ajánlatát 2d grafikus alaprajz vagy 3d marketing alaprajz készítésre és látványtervező csapatunk az Ön igényei alapján, illetve több mint 10 éves szakmai tapasztalattal készíti el professzionális látványterveit.

Takács Gábor - 3d alaprajz készítés

Takács Gábor – Okl építészmérnök / Architect Designer
Phone / Viber: +36 30 374 2104
E-mail: gabor@t11media.hu
Web HU: belsoepiteszetilatvanytervezes.hu
, epiteszetilatvanytervezes.hu
Web EN: architecturalrenderingvisualization.com

lskype pinterest facebook lskype google+

Látványtervezés ajánlat kérés / üzenet küldés