Menu

Fotóba illesztett látványterv készítés

A fotóba illesztett látványterv készítés széles körű felhasználásának és sok igényt kielégítő lehetőségeinek köszönhetően egyik leggyakrabban alkalmazott látványtervezés technikánk.

Belsőépítészeti fotóba illesztett látványtervezés

A belsőépítészeti fotóba illesztett látványtervezés különleges prezentációs alkalmazási területeket tesz lehetővé. E fotóba illesztett építészeti – belsőépítészeti látványtervezés típust legtöbbször olyan esetekben alkalmazzuk, amikor a megbízó kiadó üzlethelyiségeket, irodákat, vagy épp lakásokat szeretne reklámozni, úgy, hogy a helyiségek jelenleg üresen állnak.

A belsőépítészeti fotóba illesztett látványterv készítés az üres tereket kelti életre a látványtervezés folyamán beillesztett bútorokkal, belsőépítészeti kiegészítőkkel, növényekkel, hogy a leendő vásárló vagy bérlő használat közben láthassa ezeket a tereket. A belső fotóba illesztett látványtervezés megvalósításához a belső terekről készített fotók szükségesek, melyek fényviszonyaihoz igazítottan kerülnek be a 3D belsőépítészeti és lakberendezési látványtervezés elemek.

Látványtervezés, látványterv készítés fotóba illesztéssel

Külső / építészeti fotóba illesztett látványtervezés

A külső fotóba illesztett látványterv az építészeti prezentációk során arat nagy sikert. Hogy a megrendelők még pontosabb és realisztikusabb képet kapjanak leendő épületükről az építészeti tervezések során gyakran közreműködünk külső fotóba illesztett látványtervezés készítésével.

A külső fotóba illesztett látványterv készítésnél helyszíni fotókat használunk a 3 dimenzióban elkészített épület háttereként (vagy akár előtereként is). Ezzel az eljárással a látványterveken az épület még jobban megtelik élettel és a környezetébe történő illeszkedésről is pontos képet ad.

Fotóba illesztett építészeti látványtervezés, látványterv készítés

Légi fotóba illesztett látványterv készítés – drón kamerával

A légi fotóba illesztett látványtervezés különleges képet ad a látványtervezés folyamán bemutatott épület vagy épületegyüttesről és tágabb környezetéről.
A speciális 3d látványtervezés eljárásoknak köszönhetően realisztikus fényviszonyokat alkalmazva valósághűen illesztjük a légi fotóba a tervezett épületet vagy épületegyüttest.

A légi fotóba illesztett látványterv sokszor építészeti és település fejlesztési projekteknél is nagy segítséget nyújt. Hatásos lehet építészeti terv prezentációkon, de akár vállalkozások telephelyfejlesztésénél, vagy bevásárlóközpontok, irodaépületek építésénél is akár az épületekről készített reklámanyagokban bemutatva.

Ma már a légi fotóba illesztett látványtervezés során nem csak repülőről, vagy helikopterről készített költséges légi felvételeket tudunk alkalmazni.
Partnereink professzionális drón kamerás légi fotóival különleges, egyedi és költséghatékonyabb komplex megoldást tudunk nyújtani ügyfeleink részére a légi fotóba illesztett látványtervezés elkészítéséhez.

Ha különleges fotóba illesztett látványtervezés által szeretné prezentálni munkáját, keressen minket az alábbi linkre kattintva, vagy kérje egyedi ajánlatát elérhetőségeinken.

Takács Gábor - Fotóba illesztett látványterv készítés

Takács Gábor – Okl építészmérnök / Architect Designer
Phone / Viber: +36 30 374 2104
E-mail: gabor@t11media.hu
Web HU: belsoepiteszetilatvanytervezes.hu
, epiteszetilatvanytervezes.hu
Web EN: architecturalrenderingvisualization.com

lskype pinterest facebook lskype google+

Látványtervezés ajánlat kérés / üzenet küldés