Menu
Mobilház építészeti látványtervezés

Mobilház építészeti látványtervezés

A mobilház építészeti látványtervezés manapság egyre szélesebb körben elterjedt épülettípust bemutató feladat számunkra.

Az izgalmas kis és nem is olyan kis alapterületű ingatlanokat ügyfeleink értékesítési és saját tulajdonú használatra egyaránt előszeretettel használják. A mi feladatunk ezeknél a mobilház építészeti látványtervezés projekteknél első sorban az épületek külső és belső tereinek bemutatása. A látványtervezés segítségével sokszor további ötletekkel szolgálunk megbízóinknak legyen szó kertészeti megoldásokról, a mobilház külső kialakításáról, vagy belsőépítészeti megjelenésről.

Építészeti látványtervezés - mobilház

A mobilház építészeti látványtervezés készülhet előre elkészített műszaki tervek alapján, de akár kézi skiccek szerint is. Akár a kivitelező kiválasztásában, gyártási, építési ajánlatok bekérésében is nagy segítséget nyújtanak e látványterv típusok, melyek több szemszögből, jól átlátható módon nyújtanak betekintést a mobilház építési projektbe. A legtöbb mobilház építő ügyfelünk külső és belső építészeti látványtervet rendel tőlünk, de egyre többen választják a 3d alaprajz látványtervezés szolgáltatásunkat is.

Egy mobilház építészeti látványtervezés példa

A cikkben szereplő képeken bemutatott mobilház építészeti látványtervezés projekt Kőszeg hegyvidékes tájára készült. A domboldalon elnyúló területen tökéletes panoráma nyílik az akár folyamatos tartózkodásra szánt modern mobilház számára. A kert letisztított elrendezése jó rálátást biztosít a környező panorámára mind a mobilház teraszáról, mind belső tereiből. A belső látványtervek kialakítását tekintve ügyfelünk kérése volt egy modern, mai megjelenés, mely illeszkedik kompakt felépítésében a mobilház praktikus méreteihez.

Mobilház belsőépítészeti látványtervezés

E mobilház építészeti látványtervezés projektünkénél ügyfelünk teljes mértékben ránk bízta a külső és belső arculat kialakítását. Csupán előzetes kérésein keresztül terelte ötleteinket, melyekkel gyors átfutási idővel megteremtettük azt a képvilágot, mellyel a mobilház értékesítéséhez el szeretett volna érni.

A mobilház építészeti látványtervezés során ügyfelünk külön kérése volt a környezet realisztikus bemutatása, hiszen az ingatlan értékét ez nagyban meghatározza. A látványterveken megjelenő növényzet ilyen környezetben elkerülhetetlen eszköz, hogy a leendő vásárlók átérezhessék a hely hangulatát.

A zöld környezetben elbújó mobilház látványterveinek elkészítése izgalmas és hozzánk közel álló feladatnak bizonyult. Tudtuk, hogy szinteltolásos, pilléres megoldások és maga a mobilház téma egyedi látványtervezés referencia számunkra is.

Amennyiben hasonló mobilház építés, vagy tervezés előtt áll, szívesen segítünk mobilház építészeti látványtervezés szolgáltatásunkkal Önnek is, hogy még az építési költségek előtt láthassa a végeredményt.

Takács Gábor - Látványtervezés, Látványterv készítés

Takács Gábor – Okl építészmérnök / Architect Designer
Phone / Viber: +36 30 374 2104
E-mail: gabor@t11media.hu
Web HU: belsoepiteszetilatvanytervezes.hu
, epiteszetilatvanytervezes.hu
Web EN: architecturalrenderingvisualization.com

lskypepinterestfacebooklskypegoogle+

Látványtervezés ajánlat kérés / üzenet küldés