Menu

Körbejárható látványterv készítés – ÚJ!

A körbejárható látványterv többet nyújt bármely más látványtervezés típusnál, de más is a feladata. Túl mutat a korlátokon, kitárja a lehetőségeket. A körbejárható látványterv készítés segítségével átérezhetjük az elképzelt, vagy megtervezett belső terek valódi léptékét és hangulatát.

A virtuális körbejárható látványterv készítés során – hasonlóan a fotorealisztikus látványtervezés technikához – komplex 3d modell készül a megjeleníteni kívánt belső terekről. Valósághű anyagok, felületek és fények gondoskodnak az élethű megjelenésről, de a megjelenés mellett a körbejárható látványterv készítés sokkal összetettebb – virtuális élményt nyújt.

Lehetőséget ad nem csak körbenézni, de kedvünkre körbe járni is a 3d térben. A körbejárható látványterv lényege a körbe járás, melyet teljesen szabadon, saját kedvünk szerint irányíthatunk. Az épp futó platform (Win, Android, iOS) vezérlő elemeivel saját kedvünk szerint jobbra – balra fel – le fordulhatunk, előre, hátra (akár oldalazva) mozoghatunk.

A mozgás segítségével, melyet mi irányítunk, átérezhetjük a még meg nem épült helyiség léptékét, az audio – vizuális elemekkel atélhetjük a még csak elképzelt terek hangulatát. A körbejárható látványterv készítés segítségével lehetőséget adunk élményként átélni leendő lakása, háza, irodája tereit.

Hogyan is mutat egy körbejárható látványterv

Pillantson bele az alábbi rövid bemutatkozó videón keresztül a körbejárható látványterv hangulatába és képzelje el saját projektjét hasonló vizuális környezetben.

Mire való a virtuális körbejárható látványtervezés

Az építészeti vagy belsőépítészeti virtuális körbejárható látványtervezés alkalmazásával egyedi módon vizsgálhatja meg, prezentálhatja, vagy akár értékesítheti ingatlanjait.

Mivel szabadon mozoghat a térben, bármilyen nézőpontból megtekintheti, vagy bemutathatja a leendő helyiségeket. A mozgás során akár képfelvételeket is készíthet, így a látványos, vagy éppen kérdéses részleteket továbbíthatja ügyfelei részére.

Kompletten a virtuálisan körbejárható látványterv is megosztható, használata szabad lehetőséget biztosít Windows, Android vagy Apple iOS rendszereken.

A virtuális körbejárható látványtervezés felhasználási területe végtelen, mégis kiemelünk pár alkalmazási lehetőséget:

- épp tervezés alatt álló ingatlanok, épületek belső tereinek bemutatása
- ingatlan értékesítés egyedülálló professzionális támogatása
- különleges belsőépítészeti elképzelések megtekintése
- tervezett világítás, anyaghasználat, bútorzat prezentálása
- sajátos projektek, virtuális bemutatók készítése
- virtuális galériák bemutatása (pl: bejárható fotó vagy képzőművészeti galéria)

A körbejárható látványterv működése Milyen felületeken lehet: Offline – online, Win, iOS, Android

A körbejárható látványterv online és offline is elérhető. Letölthetővé tehető akár egy weboldalon vagy file megosztó portálon keresztül is, de magával is tudja vinni laptopján, okostelefonján, táblagépén, vagy akár egy hordozóeszközön is.

Működése nem igényel előzetes program telepítéseket, összetett, bonyolult feladatokat. Csupán az épp aktuális rendszeren futtatni kell.

Mivel az elkészülő körbejárható látványterv önálló alkalmazásként működik, a sokak által használt Android Google Play, vagy Apple Appstore rendszerekbe is regisztrálható. E lépéssel még professzionálisabb úton teheti elérhetővé épülete virtuális bemutatását.

A körbejárható látványterv kezelése

Mivel szabadon mozoghatunk a térben, miközben jobbra balra fordulhatunk, a körbejárható látványterv irányítása elsőre összetettnek tűnhet, mégis ‘pofon’ egyszerű.

Mobil eszközökön – okostelefon, tablet – csupán két ujjunkra van szükség, melyekkel az érintő képernyőn a mozdulatokat elvégezhetjük.

Laptopon, vagy asztali számítógépen a billentyűzet gombjaival mozoghatunk előre – hátra – jobbra – balra, míg az egér segítségével fordíthatjuk tekintetünket a kívánt Irányba. Használata nagyon hasonló a virtuális panoráma látványterv irányításához, de a körbejárható látványterv használatakor elmozdulhatunk. / ha a virtuális panoráma látványtervezés szolgáltatásunk is felkeltette érdeklődését kérjük kattintson ide

Kinek ajánljuk körbejárható látványtervezés szolgáltatásunkat

- Akik a professzionális állókép látványtervezés mellett vagy helyett szeretnék épülő ingatlanjukat egy teljesen új, lenyűgöző és kiemelten hatásos formában bemutatni.
- Akik kívánnak minden részletet körbejárni és minden hangulatot átérezni.
- Akik a legmodernebb technikák alkalmazásával szeretnék magukat, családjukat, üzlettársaikat, vagy ügyfeleiket lenyűgözni.

Végtelen felhasználás lehetőség végtelen vizuális élmény.

Kérje egyedi ajánlatát körbejárható látványterv készítésre, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal készítjük el professzionális látványterveit.

Takács Gábor - 3d alaprajz készítés

Takács Gábor – Okl építészmérnök / Architect Designer
Phone / Viber: +36 30 374 2104
E-mail: gabor@t11media.hu
Web HU: belsoepiteszetilatvanytervezes.hu
, epiteszetilatvanytervezes.hu
Web EN: architecturalrenderingvisualization.com

lskype pinterest facebook lskype google+

Látványtervezés ajánlat kérés / üzenet küldés